Varför medverka?

Gymnasiedagarna och Future Skills är regionens viktigaste strategiska och operativa mötesplats om kompetensförsörjning och framtidsfokus.

På mässans skoldel medverkar regionala såväl som nationella gymnasieskolor och på mässans arbetslivsdel, Future Skills, medverkar regionens branscher, företag, organisationer och offentlig sektor.

Under tre dagar samlas medverkande från regionens skolor, arbetsliv och andra nyckelpersoner inom utbildning och arbetsliv under ett tak för att träffa regionens elever och arbetssökande. Detta skapar en unik mötesplats för samtal och samarbete kring regionens kompetensförsörjning.

Som medverkande har ni möjlighet att:

• Prata med över 30 000 besökare.
  • Visa upp din skola, bransch eller organisation.
  • Delta i aktiviteter inför mässan där skola och arbetsliv möts. Bland annat träffas alla medverkande på en förträff och i september träffas studie- och yrkesvägledare, branscher och företag.
    (Här kan du läsa om en tidigare förträff).
  • Vara med i ett större sammanhang kring regionens kompetensförsörjning.
  • För gymnasieskolor innebär er medverkan på mässan en möjlighet att träffa de elever som står inför sitt gymnasieval innan de bestämmer vart de vill gå på öppet hus.
  • För regionens företag, organisationer och offentlig sektor innebär er medverkan på mässan möjligheten att visa upp er verksamhet och att skapa intresse för er bransch. De elever och vårdnadshavare ni möter på mässan kan vara framtida kollegor!

Vill du vara med?

I år kommer mässan att ske i digitalt format, vilket innebär att ni kan medverka direkt från ert eget kontor.

I er digitala monter kommer ni bland annat kunna:

Presentera er i er monteryta

• Ladda upp informationsmaterial i form av PDF, ladda upp filmer (max två filmer) och skriv ut era kontaktuppgifter
  • Länka till er hemsida och till era sociala medier
  • Erbjud besökare att lämna intresseanmälan

Möt besökarna i er monter

• Elever, lärare och representanter kan prata med besökarna via chatt och livemöten
  • Ange vilka tider ni är tillgängliga för livemöten
  • Skapa diskussionsforum i montern

Ladda ner utställarkoncept digital monter på GYmansiedagarna och Future Skills 2020

Här kan du läsa om hur ett onlinebesök kommer gå till

Kontakt