Varför medverka?

Gymnasiedagarna och Future Skills är regionens viktigaste strategiska och operativa mötesplats om kompetensförsörjning och framtidsfokus.

Under tre dagar samlas medverkande från regionens skolor, arbetsliv och andra nyckelpersoner inom utbildning och arbetsliv under ett tak för att träffa regionens elever och arbetssökande.

Detta skapar en unik mötesplats för samtal och samarbete kring regionens kompetensförsörjning.

Som medverkande har ni möjlighet att:

• Träffa över 30 000 besökare.
  • Visa upp din skola, bransch eller organisation.
  • Delta i aktiviteter inför mässan där skola och arbetsliv möts. Bland annat träffas alla medverkande på en förträff och i september träffas studie- och yrkesvägledare, branscher och företag.
    (Här kan du läsa om en tidigare förträff).
  • Vara med i ett större sammanhang kring regionens kompetensförsörjning.
  • För gymnasieskolor innebär er medverkan på mässan en möjlighet att träffa de elever som står inför sitt gymnasieval innan de bestämmer vart de vill gå på öppet hus.
  • För regionens företag, organisationer och offentlig sektor innebär er medverkan på mässan möjligheten att visa upp er verksamhet och att skapa intresse för er bransch. De elever och vårdnadshavare ni möter på mässan kan vara framtida kollegor!

Vill du vara med?

• På mässans skoldel medverkar regionala såväl som nationella gymnasieskolor.
  • På mässans arbetslivsdel, Future Skills, medverkar regionens branscher, företag, organisationer och offentlig sektor.
  • Mer information om anmälan hittar du på vår sida för medverkande..

Om mässan

Mässan är indelad i två sektioner, en skoldel och arbetsmarknadsdelen Future Skills.

På skoldelen samlas representanter från såväl regionala som nationella gymnasieskolor och på Future Skills samlas representanter från olika branscher, företag, organisationer och offentlig sektor i Göteborgsregionen.

Läs mer om mässan här eller se filmen nedan.

Kontakt

Viveka Blomgren, Projektledare Gymnasiedagarna och Future Skills gymnasiedagarna@goteborgsregionen.se