Idag öppnar biljettbokningen för skolbesök till Gymnasiedagarna och Future Skills 2019!

Den 8 oktober kl. 08.30 slår vi upp portarna till årets mässa och nu är det dags att boka in biljetterna inför er klass besök på mässan.

År 2000 gick Göteborgsregionens årliga mässa för elever som ska välja till gymnasiet av stapeln för första gången på Svenska Mässan. Nu, 19 år senare, är evenemanget större än någonsin!

Förutom ett mässgolv fyllt med gymnasieskolor från både regionen och hela landet är Future Skills nu en naturlig del av mässan. På mässans arbetslivsdel finns i år ännu fler aktiviteter och möjligheter att prova på olika yrken hos medverkande utställare.

Här kan ni boka er biljett: http://www.trippus.net/gymnasiedagarna2019

Priset är 10 kr per elev och gäller för både Gymnasiedagarna och Future Skills för hela familjen under mässans alla dagar.

I mässans program återfinns en hel del favoriter!

Bland annat går det även i år att boka ett klassrum med en extern föreläsare för ytterligare kunskaper och insikter inför kommande studie- och yrkesval samt att boka en språkguide som stöttar elever och vårdnadshavare som är nya med svenskan.

Även i år håller vi våra populära informationsmöten om gymnasievalet och framtidens arbetsmarknad på både svenska och arabiska.

Flera härliga nyheter

Dessutom erbjuder vi under torsdagen flera aktiviteter som riktar sig till dig som söker jobb, vill byta karriär, studerar på sfi eller läser på komvux. Här kan ni lära er mer om möjligheterna på arbetsmarknaden och få inspiration till framtida yrkesplaner. Ytterligare en spännande nyhet är Yrkeskampen, en tävling där klasser i årskurs 8 tävlar i olika yrkesgrenar på mässans stora scen!

På vår hemsidan hittar du all info om utställare, aktiviteter och programpunkter! Följ oss gärna på Facebook @gymnasiedagarna för att hålla dig uppdaterad kring allt som händer på mässan.

Årets öppettider

Tisdag 8/10 kl. 8.30-20.00