Yesbox

Besök oss i monter G02:14

Om utställaren

På Yesbox får dina idéer och innovationer vingar

Yesbox är Göteborgs mötesplats för entreprenörer och innovatörer. Och nyföretagare. Och såklart alla andra som har en affärsidé de vill utveckla. Hit kan du komma för att testa och bolla dina tankar, få inspiration och professionell stöttning för att ta nästa steg. Vi har verktygen för att ge dina idéer och innovationer vingar.

Och här sitter entreprenörskap och innovation både bokstavligen i väggarna. För Gamlestaden har alltid varit en plats för nya idéer och banbrytande innovationer. Från 1621, när staden grundades, och framåt. Och just i hus B13  där Yesbox nu skapar plats för nya idéer  uppfann Sven Wingquist det sfäriska kullagret, som låg till grund för både SKF och Volvo. Så välkommen hit med dina idéer, oavsett om du är entreprenör eller innovatör. Eller vad du än går och bär på för idé. Vi hjälper dig att ta nästa steg i ditt företagande.

FramtidsFrön
Är det mycket att ta in? Kom och vila tankarna i vår monter. Här kan du lära känna dig själv lite bättre genom att diskutera förmågor, skills och framtiden.
Vill du utmana dig själv så kan du lösa vårt skarpa uppdrag.
Bästa lösningen vinner 2 biobiljetter.

Ung Företagsamhet
Hos Ung Företagsamhet får du testa på att vara kreativ och komma på en affärsidé som en riktig entreprenör.

På Yesbox – Home of Entrepreneurs hittar du följande aktörer: Almi, Business Region Göteborg, Connect, Coompanion, Drivhuset, FramtidsFrön, Göteborgs Uppfinnareförening, Ung Företagsamhet, Venture Cup, NyföretagarCentrum Göteborgsregionen, Reach for Change, NFC – Nyförtagarcentrum och Mikrofonden Väst.

www.yesboxgoteborg.se

Hemsida Facebook
Besöksadress:

Gamlestadens Fabriker, Hus B13

Postadress:

Gamlestadsvägen 4, 415 02 Göteborg

Kontakt:

hello@yesboxgoteborg.se