Skanskagymnasiet

Besök oss i monter F01:40

Om utställaren

Intresserad av Skanskagymnasiet?
Hos oss läser du Teknikprogrammet med inriktning Samhällsbyggande och miljö med inriktningen byggnadsteknik eller arkitektur.
Vi erbjuder även ett fjärde tekniskt år, du blir då gymnasieingenjör och få erbjudande om en provanställning på Skanska direkt efter dina studier!

Hemsida Facebook
Besöksadress:

Trädgårdsgatan 26

Postadress:

352 34 Växjö

Kontakt:
skanskagymnasiet@skanska.se

Teknikprogrammet

Teknikprogrammet är ett högskoleförberedande program som leder till en högskoleförberedande examen.
Teknikprogrammet vänder sig till dig som vill arbeta med teknik och tekniska processer. Utbildningen lägger grunden för fortsatta studier i teknik och naturvetenskap på högskolan. Du får även högskolebehörighet till fler områden.

Läs mer på Utbildningsinfo.se

Öppet hus 13 oktober

2018-10-13 10:00 - 14:00

Plats: Trädgårdsgatan 26, Växjö

Välkommen till Skanskagymnasiet på öppet hus!

Den 13 oktober mellan klockan 10-14 är du varmt välkommen till oss för att se dig om på vår fina skola, träffa våra lärare och våra elever och så klart få mer information om våra utbildningar och hur det är att vara elev hos oss!

Hoppas vi ses!

Öppet hus 19 januari

2019-01-19 10:00 - 14:00

Plats: Trädgårdsgatan 26, Växjö

Välkommen till Skanskagymnasiet på öppet hus!

Den 19 januari mellan klockan 10-14 är du varmt välkommen till oss för att se dig om på vår fina skola, träffa våra lärare och våra elever och så klart få mer information om våra utbildningar och hur det är att vara elev hos oss!

Hoppas vi ses!