Bo med dina klasskamrater
Kom och provbo några dagar på SSHL. Då får du möjlighet att vara med på lektioner, delta i fritidsaktiviteter och uppleva hur livet kan vara på en internatskola.

Välj någon av våra speciella provboendehelger , besök oss på öppet hus, eller boka in någon annan tid under terminerna när det passar. Våra planerade datum för öppet hus och provboende kan du hitta på www.sshl.se

Du kommer  att upptäcka att det är något speciellt med att gå på SSHL. Vår personal är otroligt engagerad vare sig det gäller att få alla elever att känna delaktighet på lektionerna, att få alla elever att känna sig som hemma på sitt elevhem eller att få hjälp med sin universitetsansökan.

Här kan du få undervisning på svenska eller engelska på SA, EK, NA eller IB. SSHL är en mångkulturell mötesplats där du får möjlighet att umgås med människor från olika delar av världen.

Vänner för livet
Människor som kan bli dina vänner för livet genom de speciella relationer som skapas när man bor tillsammans.

Kontakta oss gärna för att boka besök på skolan via Epost: info@sshl.se