Realgymnasiet i Göteborg

Besök oss i monter F04:28

Om utställaren

Öppet hus

Hej och välkommen till Realgymnasiet i Göteborg. De utbildningar du kan läsa hos oss är:
– Djurvård
– Häst
– Hund
– Natur och äventyr

-Hotell – och turismprogrammet

För oss är det viktigt att våra elever känner sig delaktiga och får bestämma över saker som berör deras utbildning.

Vår skola har funnits sedan 2008 och idag går det cirka drygt 230 elever här på Realgymnasiet i Göteborg. November 2014 flyttade vi in i våra nya och fräscha lokaler.

Vi ser verkligen fram emot att kunna erbjuda elever i Göteborg med intresse för djur samt natur och äventyr möjligheten att läsa dessa utbildningar hos oss.

Välkommen

Hemsida Facebook
Besöksadress:

Pusterviksgatan 9

Kontakt:
Växel 031-726 59 00
goteborg@realgymnasiet.se

Naturbruksprogrammet

Naturbruksprogrammet är ett yrkesprogram som leder till en yrkesexamen.
Naturbruksprogrammet vänder sig till dig som vill arbeta med växter, djur, mark, vatten eller skog.

Du kan börja jobba direkt efter utbildningen eller fortsätta studera inom yrkeshögskolan. Du kan också välja att läsa extra kurser för att studera vidare på högskolan.

Läs mer på Utbildningsinfo.se

2018-12-08 12:00 - 14:00

Öppet hus!

Hjärtligt välkomna att besöka vår skola under öppet hus, här kommer ni  få mer information om vad vi kan erbjuda just till er! Ni kommer att visas runt i våra fina lokaler. Personal och elever kommer finnas på plats för att berätta mer om skolan samt svara på era frågor!

2018-10-20 13:00 - 14:30

Plats: Clarion Post Hotell

Kom  och besök oss på öppet hus på  Post hotell och lyssna på vad vår nya utbildning Hotell och turismprogrammet har att erbjuda.

2018-10-15 18:00 - 20:00

Prova på dag

2018-11-07 08:30 - 15:00

Plats: Realgymnasiet Göteborg

Kom och prova på en dag hos oss.

Här kommer ni att hänga med eleverna ut på deras skoldag och se hur det är att läsa på Realgymnasiet.

Prova på dag

2019-01-21 08:30 till 2019-01-25 15:00

Plats: Realgymnasiet Göteborg

Kom och prova på en dag hos oss.

2019-01-12 12:00 - 14:00