Orust Gymnasieskola- Båtbyggeri/Finsnickeri

Besök oss i monter G02:25

Om utställaren

Program

Öppet hus

Hantverksprogrammet Finsnickeri HVFIN00R
Älskar du båtar och hav? Gillar du att snickra? Gillar du doften av trä och tjära? Då är Orust båtbyggarutbildning något för dig. Vi är riksrekryterande så du kan söka till oss oavsett var i Sverige du bor. Skolan finns på ön Orust, här går konsten att bygga båtar tillbaka till vikingatid och att bygga båtar är öns stolthet. Vi är den enda gymnasieskolan i Sverige som erbjuder träbåtbyggeri. Du kan sedan välja inriktning som båtbyggare, inrednings- eller möbelsnickare, samt fördjupning inom finsnickeri, motor och elinstallationer. På skolan arbetar du med riktiga båtar inom såväl modernt som traditionellt båtbyggeri.

Hemsida
Besöksadress:

Församlingsvägen

Postadress:

473 34

Kontakt:
0304-334681 0304-334682
thomas.hansson@orust.se

Handels- och administrationsprogrammet

Handels- och administrationsprogrammet är ett yrkesprogram som leder till en yrkesexamen.
Handels- och administrationsprogrammet vänder sig till dig som vill arbeta med handel, administration och kommunikation.

Du kan börja jobba direkt efter utbildningen eller fortsätta studera inom yrkeshögskolan. Du kan också välja att läsa extra kurser för att studera vidare på högskolan.

Läs mer på Utbildningsinfo.se

 

 

Hantverksprogrammet

Hantverksprogrammet är ett yrkesprogram som leder till en yrkesexamen.

Hantverksprogrammet vänder sig till dig som vill använda dina händer och arbeta med ett kreativt hantverksyrke. Du kan välja hantverk inom många olika branscher.
Du kan börja jobba direkt efter utbildningen eller fortsätta studera inom yrkeshögskolan. Du kan också välja att läsa extra kurser för att studera vidare på högskolan

Läs mer på Utbildningsinfo.se

Vård- och omsorgsprogrammet

Vård- och omsorgsprogrammet är ett yrkesprogram som leder till en yrkesexamen.
Vård- och omsorgsprogrammet vänder sig till dig som vill arbeta inom hälso- och sjukvård, psykiatri, äldreomsorg och med personer som har funktionsnedsättning.
Du kan börja jobba direkt efter utbildningen eller fortsätta studera inom yrkeshögskolan. Du kan också välja att läsa extra kurser för att studera vidare på högskolan.

Läs mer på Utbildningsinfo.se

Välkommen på ÖPPET HUS torsdagen den 25 Oktober kl 13-19

2018-10-25 13:00 - 19:00

Plats: Församlingsvägen 473 34 Henån

Vi ligger precis norr om busstationen i Henån, välkommen på besök!