NY MUSIK Burgårdens utbildningscentrum

Besök oss i monter F03:13

Om utställaren

Välkommen till oss på NY MUSIK!

Ny Musik är en treårig musikutbildning med fokus på ensemblespel, låtskrivande och musikproduktion inom ramen för estetiskt program, inriktning musik.

Vi finns på Brewhouse

Ny Musik har sin musikundervisning på BrewHouse och du gör varje år flera liveframträdanden på Brewhouse Arena. Hos oss får du spela i band, skriva och spela in dina egna låtar. Du kommer att utvecklas inom ditt huvudinstrument men även på andra instrument om du vill. Under hela din studietid får du individuell undervisning inom ditt huvudinstrument eller i sång.

Kreativitet på riktigt

På Ny Musik jobbar vi projektbaserat och du får testa många olika genrer. Projekten leder till konserter eller inspelningar. Flera av projekten är dessutom ämnesintegrerade så att ditt musikintresse tas tillvara även i vanliga gymnasiegemensamma ämnen. Du blir förberedd för jobb inom musikbranschen samtidigt som utbildningen ger dig behörighet för högskolestudier.

Vi ger dig stora valmöjligheter

Eftersom vi samarbetar med övriga gymnasieskolor på Skånegatan finns ett stort utbud av individuella val. Du kan skräddarsy den utbildning du vill ha för att matcha framtida behörighetskrav med till exempel matematik- naturkunskap- och språkkurser.

Hemsida
Besöksadress:

Skånegatan 20

Postadress:

Kontakt:
info.burgarden@educ.goteborg.se

Estetiska programmet

Estetiska programmet är ett högskoleförberedande program som leder till en högskoleförberedande examen.
Programmet vänder sig till dig som vill arbeta inom konstnärliga, humanistiska och samhällsvetenskapliga områden. Utbildningen lägger grunden för fortsatta studier i estetiska, humanistiska och samhällsvetenskapliga ämnen på högskolan.

Läs mer på Utbildningsinfo.se

Välkommen på Öppet hus!

2017-11-11 10:00 - 14:00

Plats: Brewhouse, Åvägen, 24, Göteborg

Välkommen till oss på Brewhouse – här får du träffa elever och lärare och titta runt på våra fina undervisnings- och konsertlokaler.

Välkommen på Öppet hus!

2018-01-24 18:00 - 20:00