NTI Mediegymnasiet

Besök oss i monter F01:52

Om utställaren

Program

Öppet hus

Vår skola släpper in världen! NTI Mediegymnasiet är FN-certifierade, samarbetar med skolor i utlandet och hela vår verksamhet genomsyras av internationalisering. De globala målen möter du i många ämnen och en av årets höjdpunkter är FN-rollspelet. Vi jobbar mot näringsliv och organisationer, många elever driver UF-företag och vi har sedan länge samarbete med P3-Guldgalan och Melodifestivalen. Lärare med branscherfarenhet utvecklar eleverna även utanför lektionstid – exempelvis inom programmering, LAN och estetiska projekt.

Hos oss kan du läsa följande utbildningar och du kan läsa mer om dem på vår hemsida.

NTI DESIGN  – estetiskt program med inriktning estetik och media
NTI SAMHÄLLE  – samhällsvetenskapligt program med inriktningar beteendevetenskap eller medier, information och kommunikation
NTI NATUR – naturvetenskapsprogram med inriktning natur och samhälle
Språkintroduktion

NTI Mediegymnasiet är en av 25 skolor i 14 städer som erbjuder Sveriges bästa gymnasieutbildningar inom tech, science och IT. Vi gör elever redo för en digital värld i allt snabbare förändring. I höst är kanske du en av oss. Oavsett om du väljer att plugga vidare eller börja arbeta direkt efter examen kommer du att ha nytta av din aktuella kunskap och erfarenhet från att använda den allra senaste tekniken. Du kommer att vara vaken och observant på ny forskning och heta trender. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon.

Hemsida Facebook
Besöksadress:

Södra hamngatan 19-21

Postadress:

NTI Mediegymnasiet
Södra hamngatan 19-21
411 14 Göteborg

Kontakt:
031-10 60 00
mediegymnasiet.goteborg@ntig.se

Estetiska programmet

Estetiska programmet är ett högskoleförberedande program som leder till en högskoleförberedande examen.
Programmet vänder sig till dig som vill arbeta inom konstnärliga, humanistiska och samhällsvetenskapliga områden. Utbildningen lägger grunden för fortsatta studier i estetiska, humanistiska och samhällsvetenskapliga ämnen på högskolan.

Läs mer på Utbildningsinfo.se

Introduktionsprogram– Språkintroduktion (IMSPR)

För dig som är nyanländ till Sverige och saknar de godkända betyg som krävs för att gå ett nationellt program och behöver ha en utbildning i det svenska språket.

Utbildningen kommer att innehålla undervisning i svenska och kan också innehålla andra ämnen från grundskolan, kurser från nationella program och andra insatser som du behöver för din kunskapsutveckling. Efter utbildningen kan du läsa vidare i gymnasieskolan eller i annan utbildning.

Läs mer på Utbildningsinfo.se

Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet är ett högskoleförberedande program som leder till en högskoleförberedande examen.
Programmet vänder sig till dig som vill arbeta med naturvetenskap. Utbildningen lägger grunden för fortsatta studier naturvetenskap, matematik, teknik och samhällsvetenskap på högskolan.

Läs mer på Utbildningsinfo.se

Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet är ett högskoleförberedande program som leder till en högskoleförberedande examen.
Samhällsvetenskapsprogrammet vänder sig till dig som är intresserad av hur människan och samhället utvecklas och fungerar idag på olika sätt. Utbildningen lägger grunden för fortsatta studier inom ett brett samhällsvetenskapligt område på högskolan.

Läs mer på Utbildningsinfo.se

 

Lördagen den 8 december kl. 11 – 13

2018-12-08 11:00 - 13:00

Plats: Södra hamngatan 19-21

Onsdagen den 24 oktober kl. 17 – 19

2018-10-24 17:00 - 19:00

Plats: Södra hamngatan 19-21

Torsdagen 29 november kl. 17 – 19

2018-11-29 17:00 - 19:00

Plats: Södra hamngatan 19-21

Torsdagen den 24 januari kl. 17 – 19

2019-01-24 17:00 - 19:00

Plats: Södra hamngatan 19-21