NTI Gymnasiet Johanneberg

Besök oss i monter F01:52

Om utställaren

Program

Öppet hus

Högsta tänkbara måluppfyllelse, avancerat Makerspace och lärare i världsklass. Det har gjort NTI Gymnasiet Johanneberg (tidigare IT-Gymnasiet) till det mest sökta teknikalternativet i regionen! Vi har fullt fokus på stark och bred behörighet till högskolan, i kombination med att ge eleverna möjlighet att få ägna sig åt sitt stora intresse – IT. Elevhälsa och specialundervisning är en självklarhet för oss. Att vi tänker rätt visas inte bara i olika elevutvärderingar utan också genom erkännande på internationella konferenser.

Hos oss kan du läsa följande utbildningar och du kan läsa mer om dem på vår hemsida.

NTI TEKNIK  – teknikprogram med inriktning informations- och medieteknik
NTI IT  – el- och energiprogram med inriktning dator- och kommunikationsteknik
NTI DESIGN – estetiskt program med inriktning estetik och media
NTI TE4 – tekniskt fjärde år

NTI Gymnasiet Johanneberg är en av 25 skolor i 14 städer som erbjuder Sveriges bästa gymnasieutbildningar inom tech, science och IT. Vi gör elever redo för en digital värld i allt snabbare förändring. I höst är kanske du en av oss. Oavsett om du väljer att plugga vidare eller börja arbeta direkt efter examen kommer du att ha nytta av din aktuella kunskap och erfarenhet från att använda den allra senaste tekniken. Du kommer att vara vaken och observant på ny forskning och heta trender. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon.

Hemsida Facebook
Besöksadress:

Origovägen 4

Postadress:

NTI Gymnasiet Johanneberg
Origovägen 4
412 58 Göteborg

Kontakt:
031-741 21 00
info.goteborg@it-gymnasiet.se

El- och energiprogrammet

El- och energiprogrammet vänder sig till dig som vill arbeta med elinstallationer, system för automatiserad produktion, energi-, miljö- och vattenteknik eller datorer och kommunikation.

Du kan börja jobba direkt efter utbildningen eller fortsätta studera inom yrkeshögskolan. Du kan också välja att läsa extra kurser för att studera vidare på högskolan.

Läs mer på Utbildningsinfo.se

Estetiska programmet

Estetiska programmet är ett högskoleförberedande program som leder till en högskoleförberedande examen.
Programmet vänder sig till dig som vill arbeta inom konstnärliga, humanistiska och samhällsvetenskapliga områden. Utbildningen lägger grunden för fortsatta studier i estetiska, humanistiska och samhällsvetenskapliga ämnen på högskolan.

Läs mer på Utbildningsinfo.se

Teknikprogrammet

Teknikprogrammet är ett högskoleförberedande program som leder till en högskoleförberedande examen.
Teknikprogrammet vänder sig till dig som vill arbeta med teknik och tekniska processer. Utbildningen lägger grunden för fortsatta studier i teknik och naturvetenskap på högskolan. Du får även högskolebehörighet till fler områden.

Läs mer på Utbildningsinfo.se

 

Lördagen den 27 oktober kl. 11 – 14

2018-10-27 11:00 - 14:00

Plats: Origovägen 4

Torsdagen 29 november kl. 17 – 19

2018-11-29 17:00 - 19:00

Plats: Origovägen 4

Torsdagen den 24 januari kl. 17 – 19

2019-01-24 17:00 - 19:00

Plats: Origovägen 4