Olinsgymnasiet

Besök oss i monter G01:22

Om utställaren

Öppet hus

Olinsgymnasiet är en fristående skola med musiken i centrum och med möjligheter att göra så mycket mer. Hos oss finns möjligheten att utöka dina studier med ytterligare meritpoäng genom Engelska 7, moderna språk steg 3, 4 och 5 (spanska och tyska) samt Matematik 2b.

Vi erbjuder det högskoleförberedande estetiska programmet med inriktning musik (MOP) och fyraårsprogrammet Estetiska verksamheter med inriktning musik, dans och teater.

Olinsgymnasiet finns i centrala Skara, bara 100 meter från busstationen. För dig som bor lite längre bort kan vi erbjuda ett nyrenoverat studentboende inom vårt campusområde.

Funderar du på ditt gymnasieval? Tveka inte – kom och hälsa på oss!

Hemsida Facebook
Besöksadress:

Klostergatan 6-8

Postadress:

Skara

Kontakt:
info@olinsgymnasiet.se

Estetiska programmet

Estetiska programmet är ett högskoleförberedande program som leder till en högskoleförberedande examen.
Programmet vänder sig till dig som vill arbeta inom konstnärliga, humanistiska och samhällsvetenskapliga områden. Utbildningen lägger grunden för fortsatta studier i estetiska, humanistiska och samhällsvetenskapliga ämnen på högskolan.

Läs mer på Utbildningsinfo.se

Öppet hus

2017-11-18 10:00 - 14:00

Plats: Olinsgymnasiet, Klostergatan 6-8, Skara (ingång från Olinsparken)