Olinsgymnasiet

Besök oss i monter G01:32

Om utställaren

Öppet hus

Olinsgymnasiet är en fristående skola i centrala Skara med unika förutsättningar för dig som elev att skapa din egen framtid i en stimulerande studiemiljö.

Vi erbjuder det högskoleförberedande estetiska programmet med inriktningen musik (MOP) i en skola fylld med utmaningar och möjligheter till personlig utveckling där vi strävar efter helheten för dig som elev. För dig som dagligen reser till oss finns vi bara 100 meter från busstationen, och för dig som bor längre bort kan vi erbjuda studentboende inom skolans område.

Hos oss har du möjlighet att utöka dina studier genom ytterligare meritpoäng. Vi erbjuder Matematik 2b, Engelska 7 samt moderna språk steg 3, 4 och 5.

Vi har även en gymnasiesärskola där vi erbjuder programmet för Estetiska verksamheter med inriktning musik, dans och teater samt programmet för Fordonsvård och Godshantering. Från hösten 2019 erbjuder vi även programmet för Hotell, restaurang och bageri.

Funderar du på ditt gymnasieval? Tveka inte – kom och hälsa på oss!

Hemsida Facebook
Besöksadress:

Klostergatan 6-8, Skara

Postadress:

Box 45, 532 21 Skara

Kontakt:
info@olinsgymnasiet.se

Estetiska programmet

Estetiska programmet är ett högskoleförberedande program som leder till en högskoleförberedande examen.
Programmet vänder sig till dig som vill arbeta inom konstnärliga, humanistiska och samhällsvetenskapliga områden. Utbildningen lägger grunden för fortsatta studier i estetiska, humanistiska och samhällsvetenskapliga ämnen på högskolan.

Läs mer på Utbildningsinfo.se

Öppethus!

2018-11-10 09:30 - 14:00

Plats: Olinsgymnasiet, Klostergatan 6-8, Skara

Välkommen att besöka oss på Olinsgymnasiet!

Vi kommer att ha både personal och nuvarande elever på plats för att informera om våra utbildningar och visa dig runt på skolan.