Folkuniversitetets gymnasium i Göteborg

Om utställaren

Program

Folkuniversitetets gymnasium i Göteborg är en ny skola med visionen att driva utvecklingen inom lärande, digitalisering och pedagogiska verktyg. Det är också en skola som verkar i samhället och tar tillvara elevernas kraft att påverka genom kunskap och kritiskt tänkande.

Folkuniversitetet är en icke vinstdrivande, oberoende stiftelse med kopplingar till Göteborgs universitet. Våra gymnasieskolor utmärker sig genom personlig atmosfär, starkt elevinflytande och universitetsanknytning.

Hemsida
Besöksadress:

Norra allégatan 6

Postadress:

Box 2542
403 17 Göteborg

Kontakt:
0520-505070
daniel.jonlund@folkuniversitetet.se

Ekonomiprogrammet

Ekonomiprogrammet är ett högskoleförberedande program som leder fram till en högskoleförberedande examen.
Ekonomiprogrammet vänder sig till dig som vill studera samhällsvetenskap och då framför allt ekonomi och juridik. Programmet vänder sig även till dig som vill lära dig hur man startar, driver och utvecklar företag.
Utbildningen lägger grunden för fortsatta studier i ekonomi, juridik och andra samhällsvetenskapliga områden på högskolan.

Läs mer på Utbildningsinfo.se

Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet är ett högskoleförberedande program som leder till en högskoleförberedande examen.
Samhällsvetenskapsprogrammet vänder sig till dig som är intresserad av hur människan och samhället utvecklas och fungerar idag på olika sätt. Utbildningen lägger grunden för fortsatta studier inom ett brett samhällsvetenskapligt område på högskolan.

Läs mer på Utbildningsinfo.se