Ester Mosessons gymnasium

Besök oss i monter F02:16

Om utställaren

Välkommen till Ester Mosessons gymnasium!

Ester Mosessons är skolan för dig som vill bli stjärnkock eller bara lära dig laga mat, baka bröd, göra korv och servera riktigt proffsigt. Här får du en bra utbildning med mycket praktiskt arbete och efter studenten väntar många jobb!

Hemsida
Besöksadress:

Lärdomsgatan 5

Postadress:

41756 Göteborg

Kontakt:
info.mosesson@educ.goteborg.se

Restaurang- och livsmedelsprogrammet

Restaurang- och livsmedelsprogrammet är ett yrkesprogram som leder till en yrkesexamen.
Restaurang- och livsmedelsprogrammet vänder sig till dig som vill arbeta praktiskt i yrken kring måltiden nära kunder och gäster på t.ex. restaurang, bageri eller butik.
Du kan börja jobba direkt efter utbildningen eller fortsätta studera inom yrkeshögskolan. Du kan också välja att läsa extra kurser för att studera vidare på högskolan.

Läs mer på Utbildningsinfo.se

2017-10-21 11:00 - 15:00

Plats: Ester Mosessons Gymnasium Lärdomsgatan 5

Välkomna till oss på öppet hus!

Ni får en guidad tur i huset där ni får se våra elever baka, laga mat, servera, göra korv med mera.

Ni har möjlighet att prata och ställa frågor till lärare, elever, rektorer och folk från branschen.

2018-01-18 16:30 - 19:00

Plats: Ester Mosessons Gymnasium Lärdomsgatan 5

Välkomna till oss på öppet hus!

Ni får en guidad tur i huset, där ni får se våra elever baka, laga mat, servera, göra korv med mera.

Ni har möjlighet att ställa frågor till lärare, elever, rektorer och representanter från branschen.