Dinglegymnasiet

Om utställaren

DINGLEGYMNASIET
EN SKOLA MED TRADITIONER OCH FRAMTIDA VISIONER

DINGLEGYMNASIET AB är en friskola med visionen att ge eleven en kvalificerad utbildning för att möta dagens krav inom naturbrukets branscher. Tillsammans med våra erfarna och engagerade lärare och kontakter inom naturbruksbranschen kan vi erbjuda dig en utbildning som idag är mycket eftertraktat på arbetsmarknaden. Som elever får du en bred utbildning och lär dig ta ansvar samt jobba effektivt både självständigt och i grupp.

Söker du en naturbruksutbildning där kamratskapen är god och där du som elev sätts i centrum ska du välja Dinglegymnasiet. Vi erbjuder fem olika profiler, Hund, Häst, Trädgård, Djurvård och Lantbruk-Entrepenad.

Alla våra gymnasieutbildningar ger högskolebehörighet!

Välkommen till oss!

Hemsida Facebook
Besöksadress:

Dinglegymnasiet AB
Kustvägen 11C
45561 DINGLE

Postadress:

Dinglegymnasiet AB
Kustvägen 11C
45561 DINGLE

Kontakt:
info@dinglegymnasiet.se

Naturbruksprogrammet

Naturbruksprogrammet är ett yrkesprogram som leder till en yrkesexamen.
Naturbruksprogrammet vänder sig till dig som vill arbeta med växter, djur, mark, vatten eller skog.

Du kan börja jobba direkt efter utbildningen eller fortsätta studera inom yrkeshögskolan. Du kan också välja att läsa extra kurser för att studera vidare på högskolan.

Läs mer på Utbildningsinfo.se

2017-11-24 09:00 - 11:00

Välkommen till besöksdag

Du får chansen att se vår skola, vårt internat och vår fantastiska miljö. Personal finns på plats för att berätta mer om skolan samt svara på era frågor!

2018-01-20 10:00 - 12:00

2018-01-24 18:00 - 20:00