Magasin Gymnasiedagarna och Future Skills 2017

Vad ska jag tänka på inför mitt gymnasieval? Vad händer om jag väljer fel? När är det öppet hus på den skola jag är intresserad av? Svaren på allt detta och mycket mer får du genom att läsa Magasin Gymnasiedagarna och Future Skills.

Det är mindre än en vecka kvar tills portarna på Svenska Mässan öppnas och Gymnasiedagarna och Future Skills 2017 drar igång. En av alla nyheter för i år är mässans officiella tidning Magasin Gymnasiedagarna och Future Skills – för alla som ska välja till gymnasieskolan eller är intresserade av vidare studier och framtida jobb.

Här finns intervjuer med studie- och yrkesvägledare, Arbetsförmedlingen och föräldrar med barn som står inför sitt gymnasieval. Det går också att läsa om personer som har bytt yrkesbana några år efter gymnasiet och vilka möjligheter som finns om man väljer fel.

Inspireras också av inspiratören Micke Gunnarsson, som även föreläser under regionens största föräldramöte tisdag och onsdag inne i mässhallen.

Som om inte det vore nog innehåller magasinet även kartor som visar vilka skolor som har vilka program samt flera sidor som listar öppet hus-tider för alla medverkande skolor.

Magasinet kommer att finnas i tryckt format inne på mässan, men redan finns det att ta del av här på webben.

Ni finns även 2018 års magasin tillgänglig på webben: Ladda ner 2018 års magasin!

Trevlig läsning!