Lektioner på plats

Boka ett klassrum

I år kan du boka ett eget klassrum i anslutning till mässan i 30 minuter!

En mässa är full av intryck, ljud och aktivitet. Klassrummen ger dig som lärare en möjlighet till att samla klassen för att prata i en lugnare miljö. Använd klassrummet för att hålla i en kortare lektion, för att förbereda eleverna inför mässan eller för att samla klassen efter besöket. Klassrummen kan även bokas tillsammans med en extern föreläsare.

Under tisdagen och onsdagen kan klassrummen bokas av lärare som undervisar i grundskolan och på torsdagen kan klassrummen bokas för grupper från sfi-verksamheter, vuxenutbildningar och Arbetsförmedlingen. Se mer info nedan.

Det finns ett begränsat antal klassrum och först till kvarn gäller.

För Grundskolor – Information för 2019 års mässa kommer längre fram

Använd klassrummet till att stärka elevernas valkompetens och ge dem en förståelse för arbetsmarknaden!

Håll i en egen lektion eller boka klassrummen tillsammans med en föreläsare. Mer information om föreläsare 2019 kommer längre fram.

För grupper från SFI-verksamheter, vuxenutbildning och Arbetsförmedlingen

Under torsdagen kan klassrummen bokas för en egen lektion eller diskussion i anknytning till mässan, eller tillsammans med en presentation. Mer information om 2019 års presentationer kommer längre fram.