För medverkande

öppnar den

15 mars

Boka nu!

Medverka på regionens största strategiska och operativa mötesplats om kompetensförsörjning och framtidsfokus!

Mässan är indelad i två sektioner, en del med representanter från regionens gymnasieskolor och en del som heter Future Skills, här samlas representanter från regionens företag och branscher.

Ett besök på mässan är startskottet på gymnasievalet för regionens elever i årskurs 9, men till mässan kommer även vårdnadshavare, arbetssökande och sfi- och vuxenstudenter som vill veta mer om hur de kan ta nästa steg i karriären. Dessutom besöks mässan av nyckelpersoner inom skola och arbetsliv för att skapa en bättre matchning och kunskap om studie- och yrkesvalet.

Anmäl dig som medverkande – boka en monter!

Anmälningsförfarandet är nytt från tidigare år. Ni bokar nu den monter ni vill ha redan i bokningsläget, här finns hallskiss och prislista inkl. måtte. Vid bokningen ser ni tydligt vilken/vilka montrar som är lediga.

Monterbokningen för medverkande 2019 öppnar fredag den 15 mars kl. 09.00.
Klicka här för att komma till bokningssidan!

Varför ställa ut? Läs mer här!

Samlad information

Hur ser hallen ut, vilket monternummer har de medverkande och vilka regler gäller? Vi har samlat all information som du behöver inför din medverkan på Gymnasiedagarna och Future Skills.

Klicka här!

Logga in

Alla medverkande som har bokat en monterplats tilldelas ett konto med möjlighet att presentera sin verksamhet och öppet hus-aktiviteter här på webbplatsen.

Logga in här

Kontakt

Vill du veta mer om mässan, om hur det är att medverka eller vill du bara snacka om kompetensförsörjning?

Kontakta Wictoria Kovats som är projektledare för Gymnasiedagarna:

gymnasiedagarna@goteborgsregionen.se

Kontakta Lena Sjöstrand som är projektledare för Future Skills:

lena.sjostrand@goteborgsregionen.se