Regionens största föräldramöte

– för dig med barn som ska välja gymnasium

Välkommen på ett inspirerande och faktaspäckat föräldramöte som arrangeras i samarbete med Skolverket och WorldSkills Sweden. Under föräldramötet kommer inspiratören Micke Gunnarsson att vända på perspektiven kring gymnasievalets stress och press. Erfarna studie- och yrkesvägledare reder ut begreppen kring gymnasievalet och experter svarar på frågan om var jobben egentligen kommer att finnas i framtiden. Missa inte chansen att bli inspirerad, peppad och lite, lite klokare tillsammans med andra föräldrar!

Tid: tisdag och onsdag kl. 17.30-18.45

Plats: scenen vid entrén

Innehåll:

17.30 Micke Gunnarsson: Hjälp! Vad ska jag bli när jag blir stor?

18.15 Hur ser arbetsmarknaden ut de närmsta åren?

18.25 Gymnasievalets utmaningar och möjligheter

18.35 Frågestund

Psst..! I informationen som gick ut i tidningen Sju8nio hade ett tryckfel smugit sig in. Datumen som gäller för föräldramötet är tisdag 10 oktober och onsdag 11 oktober, inget annat. Vi ber om ursäkt för eventuell förvirring.