Regionens största föräldramöte

– för dig med barn som ska välja till gymnasiet

Välkommen på ett inspirerande och faktaspäckat föräldramöte där allt handlar om ditt barns framtid. Skolverket medverkar för att ge svar på alla dina frågor om gymnasievalet och de olika programmen. Du får även inspiration och information om framtidens jobb direkt från flera olika företag och branscher. Mer information om innehållet kommer längre fram.

Fem föräldramöten kommer att hållas på mässan under kvällstid, varav ett på arabiska. Se programmet nedan.

Nytt för i år: Digital inspiration för föräldrar

Utöver de ordinarie föräldramötena bjuder vi i år även in till en inspirerande föreläsning med fokus på både barn och vuxnas digitala liv. Gustav Martner, grundare av Digital Reliance, pratar om den digitala kostcirkeln.

Program:

• Föräldramöte: 17:00-17:30 och 19:00-19:30
  • Den digitala kostcirkeln: 18:00-18:30

• Föräldramöte: 17:00-17:30 och 19:00-19:30
  • Den digitala kostcirkeln: 18:00-18:30

• Föräldramöte på arabiska: 16:00-16:40

Samtliga föräldramöten hålls på stora scenen inne på mässan. Ingen föranmälan krävs.