Regionens största föräldramöte

– för dig med barn som ska välja till gymnasiet

Välkommen på ett inspirerande och faktaspäckat föräldramöte där allt handlar om ditt barns framtid. Få svar från studie- och yrkesvägledare på frågor om de olika gymnasieprogrammen och vilka jobb som kommer att finnas i framtiden och lyssna på inspiration och information direkt från olika företag och branscher. Mer information om innehållet kommer längre fram.

Fem föräldramöten kommer att hållas på mässan under kvällstid, varav ett på arabiska. Se programmet nedan.

Nytt för i år: Digital inspiration för föräldrar

Utöver de ordinarie föräldramötena bjuder vi i år även in till en inspirerande föreläsning med fokus på både barn och vuxnas digitala liv. Gustav Martner, grundare av Digital Reliance, pratar om den digitala kostcirkeln.

Program:

• Föräldramöte: 17:00-17:30 och 19:00-19:30
  • Den digitala kostcirkeln: 18:00-18:30

• Föräldramöte: 17:00-17:30 och 19:00-19:30
  • Den digitala kostcirkeln: 18:00-18:30

• Föräldramöte på arabiska: 16:00-16:40

Samtliga föräldramöten hålls på stora scenen inne på mässan. Ingen föranmälan krävs.