Biljetter

– Vid skolbesök kan gruppbiljetter förbokas. Biljetten gäller för eleverna och deras familjer även övrig tid, men övriga besökare köper biljetter i mässans entré.

_GYM1642

Gruppbokning för skolbesök

Förköp av biljetter gäller endast för gruppbokningar av skolklasser.

Boka din biljett här!

Detta gäller vid förköp

• Biljetter kan förbokas för skolgrupper mellan kl. 08:30 – 14:30. Vid biljettbokning väljer du ankomsttid. Önskar skolan köpa biljetter till eleverna men inte åka dit tillsammans, välj Ospec.tid längst ner på sidan för tidsbokning.
  • Priset för bokning är 10 kr/elev. Elevens biljett gäller som inträde för både gruppbesöket och elevens hela familj under mässans alla dagar.
  • Medföljande lärare och vuxna: Skolan behöver inte boka biljetter för de vuxna som ska följa med till mässan utan endast för eleverna.
  • Bokningsbekräftelse med biljetter skickas ut till skolan. Vid skolans besök räcker det att visa upp bokningsbekräftelsen vid entrén, det gäller då som entré för lärare och klass. Skolan behöver ändå skriva ut biljetterna till eleverna och delar ut dessa. Eleven tar med biljetten hem för att användas vid besök med familjen eller enskilt.
  • Önskar skolan ändra sin bokning så görs detta via bokningsbekräftelsen.  Klicka här för att redigera aktiviteter

Så används biljetterna på mässan

• Vi skolbesöket räcker det med att läraren visar upp sin bokningsbekräftelse för att lärare och klass ska få tillträde till mässan.
  • Om eleven besöker mässan innan eller efter skolbesöket behöver eleven visa upp sin biljett. Skolan skriver ut biljetter till eleverna för att ta med hem, biljetterna följer med skolans bokningsbekräftelse.
  • Elevens biljett gäller även för inträde av elevens familj under hela mässan.
  • Biljetten kan användas flera gånger.
  • Biljetten gäller både för Gymnasiedagarna och Future Skills.

Övriga besökare

Biljetter till Gymnasiedagarna och Future Skills går att köpas på plats under mässans öppettider.

• Biljetten kostar 30 kr/st och kan betalas med kort, Swish eller kontant.
  • Den köpta biljetten gäller för en hel familj under mässans alla dagar.
  • Mässan är öppen för alla under hela mässans öppettider, även när det är skolbokningar.