Dags att boka monterplats på Gymnasiedagarna

Förra årets mässa slog rekord med över 26 000 besökare. Den 10–12 oktober är det dags igen. Gymnasiedagarna slår upp portarna på Svenska Mässan. Idag öppnar anmälan för utställare.

Gymnasiedagarna är en årligt återkommande mässa för elever som står inför sitt gymnasieval. Mässan arrangeras av GR Utbildning som en del av det öppna utbildningslandskapet, vilket innebär fri sökning till samtliga gymnasieskolor i Göteborgsregionen. Förra året hade mässan 122 utställare och 26 352 besökare.

Förutom de flesta utbildningsanordnarna i regionen finns här även representanter för skolor med riksintag, oberoende studie- och yrkesvägledare och företrädare för arbetslivet, allt för att hjälpa ungdomarna att göra välgrundade studieval.

Gymnasiedagarna 4:e dagen – för gymnasiesärskolan
Även i år arrangeras Gymnasiedagarna 4:e dagen för att möta ett efterfrågat behov av en mässa i ett mindre format för de elever som ska söka till gymnasiesärskolan. Den 19 oktober kl. 17:00-20:00 anordnas mässan i GR:s lokaler i Göteborg.

Anmälan för utställare är öppen 15 mars – 14 april och görs här.

Vid frågor, kontakta gymnasiedagarna@grkom.se