Biljettbokningen för Gymnasiedagarna & Future Skills 2018 är öppen!

Årets mässa inför gymnasievalet närmar sig med stormsteg och nu är det dags att boka biljetter till er klass.

 

År 2000 gick Göteborgsregionens årliga mässa för elever som ska välja till gymnasiet av stapeln för första gången på Svenska Mässan. Nu, 18 år senare, är evenemanget större än någonsin. Förutom ett mässgolv fyllt med gymnasieskolor från både regionen och hela landet är förra årets nyhet Future Skills tillbaka med ännu fler aktiviteter, information om utlandsstudier och möjligheter att prova på olika jobb hos medverkande utställare.  Likaså regionens största föräldramöte – nu även på arabiska.

Lektioner på plats

Under tisdag och onsdag finns möjlighet att boka ett eget klassrum på Gymnasiedagarna. Rummet kan användas till att stärka elevernas valkompetens och ge dem en förståelse för arbetsmarknaden. Klassrummet bokas i samband med biljettbokning till mässan antingen med extern föreläsare eller för egen förberedelse och reflektion med klassen.

Läs mer här

Gymnasiedagarna 4:e dagen – för gymnasiesärskolan

Gymnasiedagarna 4:e dagen arrangeras i år den 18 oktober. Detta för att möta behovet av en mässa i ett mindre format för de elever som ska söka till gymnasiesärskolan.

Läs mer här

Öppettider

Tisdag 9/10 08:30-20:00
Onsdag 10/10 08:30-20:00
Torsdag 11/10 08:30-18:00

Biljetter

Priset är 10 kr per elev och gäller för både Gymnasiedagarna och Future Skills för hela familjen under mässans alla dagar.

Läs mer om biljettbokning här

 

Gymnasiedagarna arrangeras av GR Utbildning och hade förra året 122 utställare och 31 000 besök. Den nya delen Future Skills är ett samarbete mellan GR, Arbetsförmedlingen, Business Region Göteborg, Näringslivsgruppen och Västra Götalandsregionen.

Kontakt: wictoria.kovats@grkom.se