2018 års magasin går nu att läsa digitalt!

2017 lanserade vi mässans officiella magasin – för alla som ska till gymnasieskolan eller är intresserade av vidare studier och framtida jobb. Självklart vill vi ge årets besökare samma möjlighet att inspireras och få tips inför sitt besök på mässan, men även inför framtida studieval!

Årets magasin innehåller något för alla

För att bara nämna något av innehållet så har vi intervjuat Gustav Martner som håller föreläsningen Den digitala kostcirkeln på mässan, sammanställt exempel på frågor som kan vara bra att ställa till skolor, branscher och företag som ni är nyfikna på och träffat föräldrar som besökte mässan förra året och ger tips och råd kring mässan och gymnasievalet.

Dessutom tipsar vi om några godbitar ur årets program och om hur framtidens arbetsmarknad kommer se ut.

Kartor och öppet hus

Precis som förra året finns kartor som visar vilka skolor som har vilka program samt flera sidor som listar öppet hus-tider för alla medverkande skolor.

På mässan kommer det finnas tryckta magasin att läsa, men vi vill redan nu ge dig möjlighet att läsa magasinet online.

Ladda ner 2018 års magasin!

Vill du ladda ner programkartor, öppet hus-listor, information om mässan på fler språk, lärarhandledning och annat smått och gott?

Allt vårt material för nedladdning finns samlat här